мій друг що завжди був такий говіркий з усіма. його неможливо було зупинити.
він знав усе про все і навіть за відсутності тих знань вмів відсидіти навіть конкурента...
наші друзі завжди його брали до компанії щоб той дівчат тішив. як вони казали, так легше у ліжко затягнути дівулю. та і дівчата не були схоже проти, бо судячи з потуг інших, часто виходила протилежна сторона.
Стас, назвемо його так, ніколи за словами не лізе у шухляду але і спати з літаками не квапився чомусь. в принципі така процентна конкуренція схоже влаштовувала хлопців. усі майже були щасливі.
але тут якось трапилося дивне.,.