Вітаю поетів, читачів, друзів і свою родину з Новим, 2017 роком! Бажаю Всім здоров'я, миру, родинного затишку, творчих злетів і досягнень у всіх сферах життя!
Промчав ще рік на крилах сподівань.
Комусь доставив радість, іншим - горе.
Злетів хтось до вершин, а хтось упав.
Така непередбачувана доля.
Вже рік Новий співає за вікном,
Прийшовши гордовито-вправним Півнем.
Вогнем червоним, сонячним теплом,
Яскравим, кольоровим, креативним.
Рік Півня - символ честі й доброти!
Рік гідності, відкритості й довіри.
Він - символ змін, оновлення й краси,
Досягнень, витривалості і сили.
Але характер в Півня непростий.
Собою хоче скрізь похизуватись.
Нелегко компромісу досягти,
Тому, потрібно тонкощам навчатись.
Господар-Півень - добрий сім'янин:
Турботливий, духовний, працьовитий.
Багато докладаючи зусиль,
Уперто прагне жити іменито.
Тому бажаю друзям і рідні
Здружитися із Півником завзятим.
Нехай щастить в родинному гнізді!
Оселиться достаток в кожній хаті.
Хай рік Новий дарує успіх вам
У творчості, кар'єрі і коханні.
Нехай щастить усупереч вітрам,
Усі шляхетні справдяться бажання.
З Новим роком!!!
02.01. 2017 Л. Маковей (Л. Сахмак)
...бажаю друзям і рідні,
З цим роком неодмінно подружитись!
Щоб всі були щасливими в сім'ї,
А нареченим зичу одружитись!
Нехай цей рік дарує успіх Вам,
У творчості, кар'єрі і коханні!
Нехай щастить усупереч вітрам,
Нехай здійсня́ться всі Ваші бажання! Прекрасне вітання, Ларисочко! І Вам добра, любові, щастя й миру!