Нехай прийдешній рік, пророчить тільки щастя,
Нехай всі мрії, все задумане удастся,
Нехай в здоров'ї з Вами вся родина проживає,
Із Новим роком, щиро Всіх вітаєм.
Нехай Ісус, народжене дитятко,
Пошле любові, миру та достатку.
Прийдешні свята, щастя хай несуть...
І коляда хай лине звідусюдь...
***************************************
З Новим роком, дозвольте вітати,
Щастя, радості, миру бажати,
І любові й достатку для всіх,
Рік новий вже ступа на поріг.
Хай, в цю мить чарівну, без вагання,
Здійсняться всі мрії й бажання.