Я не знаю чому мені страшно,
Я не знаю чому болить серце,
Та чомусь на душі важко,
І думки мої знову про тебе.
Знаю, добре нічого не буде,
Бо ти знову забудеш про мене.
Та чомусь так пече в грудях,
Ну, а може я маю померти?
Нам не бути ніколи разом,
Нас життя не зведе знову.
І вже знову стає страшно,
І у грудях пече знову.
Може все не настільки погано?
Може я просто захворіла?
Захворіла коханням до тебе,
Бо ніколи ще так не любила.
Може скажеш, що я ще маленька,
Що нічого не розумію?
Але знаєш, моє серденько
Знає більше ніж ти, милий.
І я знову скажу, що забуду,
І збрешу знову всьому світу.
Бо такого як ти, вже не буде,
Бо кохання не можна змінити.