Минає ніч...
Вступає світ в свої права
Крізь штори тонко день струїться
А тютюновім димі під вікном
У закутках квартири
В стаканах кришталевих на столі
Із недопитим віскі
Для тої, що прийшла,
Як завжди “по–англійськи“
Блаженно топлять лід
Потомлені сатири...