Жити цією миттю,
у почуттях розчинитись,
віддати себе цілковито,
усі таємниці відкрити
Іти по бажань спіралі,
і не питати, що далі,
не думати про деталі,
і не піддаватись печалі.
Здається, ти цього хотів?
впевнений у правоті
усіх своїх вчинків і слів...
Яким же був лейтмотив?
Пробач, та я так не вмію,
можливо це й недостатньо сміло
але віддавши і душу і тіло,
не хочу, щоб потім боліло
Є завтра - я маю знати,
тоді за нього й боротися варто,
тоді неважливі поми́лки і втрати
лиш так я умію кохати...
https://vk.com/club73900134