В цей день дівчата , як ніколи ,
Гарніші білих лебедів .
Святкова ніч для них у школі ,
Востаннє слухають поради вчителів .
В цю ніч дівчата- королеви ,
І хлопці замість королів .
Усі вони такі щасливі ,
Хоч страх далеко десь засів .
Що завтра буде...щастя ,горе .
Серед необраних шляхів .
Кому яка всміхнеться доля ,
І полетять всі від батьків .
Але це завтра ,а сьогодні св'ято .
Для них востаннє й вперше у житті .
І всі такі прекрасні ,і завзяті .
Та чомусь нишком плачуть матері .
В цей день дівчата , як ніколи ,
В св'яткових сукнях , радість на лиці .
Остання ніч для них у рідній школі .
І сто шляхів необраних в житті .