Кажеш, що один, а сам хочеш свободи
Нема заборон, тоді в чому проблема
Вирішуєш сам, чи спитаєш моєї згоди
Чи любив? Неполадки в нашій системі
Зовсім мало часу ми разом
Місяць тому дивилась в очі
А зараз сумую, згадую кожен наш сон
Там де ти, як цілую тебе і разом скільки захочу
Важко чути твій голос, але часом це моє спасіння
Це все, що лишається зараз, отак бути поруч
Ти приїдеш, доведеш мою душу і тіло до тремтіння
А поки тільки мрії і стукіт того, що ліворуч
15.01.17