- Поважаю спорт,без нього
й дня не проживу одного.
Спорт -це круто,-найголосніше
відповів у класі Міша.
- Я за спорт і за змагання,-
теж підтримав друга Ваня.
- Спорт люблю і фізкультуру,-
обізвався тихо Юра.
- Молодці!Бо спорт-це сила!-
Вчителька дітей хвалила.
Ті всміхались гонорливо,
коли хвалять-всі щасливі.
Ось дзвінок.Ура!Перерва!
- Це яка вже? Друга ?-Третя!
Грали ,бігали ,стрибали,
аж ніяк не сумували.
Як Мишко прийшов зі школи,
так відразу до футболу.
Подивився він п'ять матчів!
Телевізор аж гарячий!
Йванко теж хазяїн слова,
довго так не мав спокою:
знищив танків більш як двісті!
Так втомивсь,що хоче їсти.
Ну,а Юрі не до спорту,
в нього завжди є робота:
то батькам допомагає,
то сестричку забавляє.
Ввечері лиш на хвилинку
на турнік,візьме гантельку,
раз по двадцять піднімає,
присідає,прес качає.
Так ось Міша,Ваня,Юра
люблять спорт і фізкультуру.
В класі маєм три спортсмени,
кому з них потрібен тренер?
10.02.17.