оголюй серце,
щоб я продерся
без стуку й крові.
сни паперові
стрибнуть до ліжка,
мов чорна кішка...
лови проміння,
молися тіням.
мені лиш треба
окраєць неба...
моря очей твоїх,
земля маленьких ніг.
цілуй у скроні,
цілуй долоні...
будь вітром хтивим
у теплу зливу.
вуста чи вуха —
цілуй і слухай.
24.02-27.02.2017