Цвіте мигдаль в чужій країні.
Мені так жаль, мені так жаль,
що йдуть літа мої в чужині,
пливуть у даль, пливуть у даль.
Рожевий цвіт - химерна мрія.
Гірчить мигдаль, гірчить мигдаль,
знов вітер спогади навіяв,
сумний скрипаль, сумний скрипаль.
Знов вітер спогади навіяв
про рідний край, про рідний край,
де батько наш садок леліяв,
там був мій рай, мій тихий рай.
Цвіте мигдаль в чужій країні.
Сльоза в душі, сльоза в душі...
Вертають бузьки в Україну,
несуть вірші, сумні вірші.
Оксана Максимишин-Корабель
27 лютого 2017
Португалія.