Боронять Вітчизну сини України –
Ординцям з Московії відсіч дають!
Й захмарні за послуги сплачують ціни
І самі злиденні у світі стають???
А влада, тим часом, утримує банди –
Енергію сепарам в борг роздає!?
Ще й справно виконує їхні команди
Й за власне вугілля оплату дає!?
Тарифи – народу! “ЗА ТАК” – окупантам!?
То з КИМ в олігархів триває війна???
Чому ешелони ідуть диверсантам,
А в наших ні зброї нема, ні майна???
Коли перестануть дурити суспільство
Усі, хто брехнею до влади попав?
І скільки терпіти будемо блюзнірство
Усіх, хто безкарно людей обікрав???
Негайно потрібні нам влада – народна!
І чесні, і гідні державні мужі!
Тоді і підтримка буде міжнародна
І дінуться зайди-убивці чужі!
Спинити, ганебну, з руснею торгівлю!
Відрізати воду, електрику й газ!
Хай валять рашисти в Сибір на зимівлю!
Хай Воля прийде в український Донбас!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 11.09.2016р.
Тимчасово окуповані райони Донбасу за два роки війни отримали від України безоплатно тільки електроенергії на 24 млрд гривень, а нам, влада олігархів, постійно піднімає тарифи, які, буцімто, занижені!!!
Довідково: бюджет 2016р охорони здоров’я України складає 12 млрд грн.!!!
В якому стані наша медицина відомо кожному.