Найкращі у світі дівчата,
Красиві і горді жінки!
Талантів ми маєм багато -
Нам мудрість збирали віки.
Шанують мужчини нас в світі,
Бо ж знають, що ми не пусті -
Любов'ю й добром оповиті.
Величні! І в той час прості...
Красуні, розумниці, щирі -
Нам зорі віддали свій блиск!
Найкращі, коли навіть сиві -
З усього ми маємо зиск.
Здається, чи справді обра́ні
Цей світ ми зробити ясним?
Чи, може, ми просто кохані,
Тому й нездійсненне здійсним?