Для кого я живу у світі
Купуючи любов?
Як той рибалка тягну в сіті
Скромний свій улов!
Мене багато хто не бачив
За океани за моря
Та це не значить, що незрячі
Не чують пісні солов’я
Лунала била в струни грізно
Рятуючи Любов,
А хтось вночі вже дуже пізно
Шукав чуже добро
Кидав в дірки, що у кишенях
Відбиття луни
Країв великі гори-жмені
І зорянисті сни