Якщо жінку хтось кохає - вона гарно виглядає. Гумор.
Якщо мені хтось робить комплімент,
Кажу:- Дякую!...Та,... є один момент!
Я не п'ю спиртне, не палю,.. не гуляю,
Тому так природньо завжди виглядаю.
Хто не палить сигарети і спиртне не п'є,
Лиш цей здоров'я і красу свою збереже.
Приємніше,... коли жінка парфумами пахне,
А не димом й перегаром від неї... аж тягне.
Сигарети не паліть, не пийте, не гуляйте,
Свою жіночість і красу завжди зберігайте...
І, щоб було бажання Вас ніжно цілувати,
Своєю жінкою, і мамою змогли Вас назвати.
Кажуть: - Всі жінки завжди так виглядають,...
Як їхні всі чоловіки за ними доглядають.
Від щастя жінка, ...як ця квітка розцвітає,...
Коли чудовий садівник за нею доглядає.
Якщо жінку чоловік поважає і кохає,...
Тоді посмішка з лиця в неї не зникає.
Говорять: - Лише в доброго мужа -
Жінка пахне і цвіте як ця гарна ружа!
Так, як буде чоловік жінку доглядати, -
Так вона вже і в нього буде виглядати...
Тож, кохайте, жінок,...даруйте їм квіти,
Тоді жінки всі будуть... красиві як діти.
Автор: Алла Баранкевич