Я дівчина, я юна , я весна.
Я заховала промінь сонця у волосся.
Для мене світ цей дивний, новина
Це - небо чисте, золоте колосся.
Це сповнений бажанням насолоди,
Моєї юності солодкої потік.
Це подив, вигук, молодості сходи,
Чекання та надій великих вік.
Чекаю на омріяного принца,
На відчуття , які ще не відомі.
Я посміхаюсь ясному сонцю й вітру.
В душі тихенько плескаю в долоні
Я дівчина, я юна , я весна.
Все тільки починається для мене.
Моє життя це - казка, це - дива,
А головне - це щира віра в себе.