Продажні мєнти ветеранів побили
За те, що повстали за правду бійці!?
За те, що торгівлю панам перекрили,
Злочинні закрили шляхи й манівці!
Не смійте, сволоти, кийками махати!
На кого ви руку здійняли, скоти???
На того, хто вийшов на герць з москалями,
Поки ви ховали в тилу животи???
Лиш нице створіння спроможне на підлість –
На те, щоб знущатись з Героїв війни!
Провладним злодіям доводити вірність,
Служить олігархам за крихти з казни.
Три роки боронить народ Україну!
Три роки на крові торгують пани!
Громада смертельну оплачує ціну,
А поряд жирують державні чини!
Затямте, падл юки: так більше не буде!
Війна для всієї Вітчизни – ОДНА!
ПОВСТАНУТЬ, ЗА ПРАВДУ ПІДНІМУТЬСЯ ЛЮДИ
І НЕНЬКА НАВІКИ ВОСКРЕСНЕ З БАГНА!!!
Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 06.02.2017р.