У двадцять друге настала знов зима
Розкішна,сніжна і казкова
Та св'ята в цій зимі нема
Не радує й ялинка кольорова
Змінилися уже орієнтири
І мрії стали зовсім не прості
І навіть стали іншими кумири
З яких я брала приклад у житті
В Діда Мороза ,вже як колись, не вірю!
І Миколаю листів я не пишу
Я маю у житті вже певну мрію
І що б здійснилась під бій курантів попрошу
Дитячі друзі у спогадах лишились
Адже в дитинстві всі щирі і прості
По стежці дружби ми йшли ,і зупинились !
Роки летіли,і зараз ми - чужі!
Моя зима настала в двадцять друге
За неї -Дякую! Батькам хочу сказати
За всі турботи ,за радісне минуле
Без вас моя зима могла б і не настати !