Посміхнись, я втомився від темряви,
Подаруй мені світло всесвіту.
Подаруй мені мить неминучого.
Підійди, я втомився від натовпу,
Хочу бути з тобою, милою.
Незабаром я сам залишуся.
Обійми, я втомився від холоду.
Хочу гріти тебе поцілунками.
Ти фантом, а я день без променів.
Слово мов, я втомився від шепоту,
Хочу чути я душу слова.
Загорілися плями спогадів.
Поцілуй, я втомився мріяти,
Обливатися літніми водами.
Відчинили вхід невідомому.