Сто літ труба в землі лежала –
Здобуток предків-трударів.
Служила людям, газ качала
І для дідів, і для батьків.
Аж ось прийшли вожді-хапуги
І захопили все навкруг!
Щурі при владі, їхні слуги
“Знайшли заняття для подруг”!
Щоб заробляти на “повітрі”
І дерти шкіру із людей,
Придумали злодії хитрі,
Як ще нахапатись грошей!
Згадали про трубу столітню
І запровадили платіж!?
Щоб не було образи Відню
Гарант повів їх на грабіж!?
Спочатку газ, а потім світло,
За ними стоки і вода.
За борг – залишишся без жИтла!
Далі – кріпаччина й нужда!
Народу – злидні, кров і сльози,
Майдан, війна і смерть синів,
Суди, податки і погрози…
Земля і надра – для панів???
Не мають спину олігархи!
Їх жадібність – немає меж!
Забули сором, честь і страхи:
Дістались, підлі, й до мереж!?
Бюджет громади розікрали,
Народні знищили ліси,
Країну у борги загнали
Скажені і брехливі пси!
Відкрито з нас глумиться влада:
Повсюди вбивства, мордобій!
А ми, мов те баранів стадо,
Вовкам даємось на забій!
Допоки? Люди! Схаменіться!
Ми, українці, НЕ РАБИ!
ЗГУРТУЙТЕСЬ РАЗОМ І БОРІТЬСЯ,
ЩОБ ДІТЯМ НЕ БУЛО ГАНЬБИ!!!
Слава Україні! Героям слава! Кіндрат & Корінь. 30.03.2017р.