Проукраїнський я, не проросійський…
Та прикрість світ затьмарює мені –
Рішуче ЗМІ бомблять Угоди мінські.
Невже застрягли знову у брехні?
Проукраїнський я, не проросійський…
Та, на загал, брехня панує скрізь.
Іде війна з гібридним братнім військом,
І рветься в дім військовий бандитизм.
Проукраїнській я, не проросійський…
Та все ж – чому АТО, а не війна?
Чому тоді парламент наш прокислий
Знов клеїть дурня, наче то броня.
Проукраїнський я, не проросійський…
Все ж підло багатіти на крові!
Мовчить гарант! Скажу по-українські:
До біса влада отака мені!
Хіба за це вмирали на Майдані?
Чом у людей сплюндроване життя?
Знов у закритому від люду шарабані
Панує недоторкана брехня.
Проукраїнський я, проукраїнський…