****************
Величний Отче наш, що Ти є Бог-Любов,
Почуй слова мої, Ясний, Пречистий,
Спаси дітей моїх. До Тебе знов і знов
Звертаю душу у сум'ятті мислі.
У мороку душі, у слабкості людській
На Тебе уповаю, Боже, й вірю.
Підтримку дай свою онуку і дочці,
Даруй їм сили, стійкості і Віри.
Яви свою Любов, о Справедливість-Бог,
Зціли, Всесильний, немочі тілесні.
А я зроблю усе, щоб їх підтримать знов -
Опору дай мені, о Всеблагий, Пречесний.
Хай буде дітям всім - добро і благодать,
Хай сонечко ясне усім ласкаво світить.
Даруй їм, Боже, краще, що тільки можеш дать,
Даруй свою Любов і моїм, Боже, дітям.