Ти пам'ятаєш, як палив ти у тринадцятому?
Двох тисячі тринадцятому році.
Коли беріг тепло руками отчими,
І говорив про благіє добро.
Коли твою висміювали душу,
Коли топтали просто в помило,
Коли ти плакав палко у подушку
І говорив: "Я все віддам заради свойого".
Ти пам'ятаєш, як палив ти у тринадцятому?
Двох тисячі тринадцятому році.
Та сама піч, ті самі звуки паленого,
Та сама жінка правобіч тремтить.
Ти пам'ятаєш?..
Як палив ти у тринадцятому,
Двох тисячі тринадцятому році.
Твоє стегно... Твоя рука...
Бажання...
І запал твій, і досі ще горить.
25.01.2017