ще поцілунок, подих...
хоча б один —
і розчинюсь у водах
поміж годин.
поміж хвилин натхненних
я лину в сон.
як на руках у нені,
сплю в унісон...
і в унісон з тобою
живу щодня.
я сповнений любові
"від" тебе й "для"...
давно тебе шукав я,
але мене
знайшла ти між безбарв'я,
котре мине,
здавалося, ніколи...
я лину в сон,
де сакури і бджоли
сплять в унісон...
із нами.
ДЮС
04.04.2017