Твердили довго москалі:
Нас вони від нас"спаслі,"-
Що, ніби, визволили нас.
Визолили, та залишились
Той, хто когось визволяє
Край цей потім полишає
Той, хто лишиться там жити
То лише загарбника змінити.
Так і сталось, як гадалось
По цей день нас визволяє,
Топче землю рідну нашу
В кожну хату заглядає...
Мову рідну витісняє
Із життя країни
На Донбасі вже руїни
Нема України!
Де є база доказова,
Що то ми воюєм
Така мова москальова
Ми лиш контролюєм...
Та кордон,щоб перекрити
То не маєм права
Треба танки завозити
Тож їх-переправа...
Чи то треба доказувати
Шкільну аксіому
Щоб москаля відправити
З військами додому
Genyk