Я іду тобі назустріч,
Щоб життя без кривди разом
Нам пройти,
Щоб у вірності пліч-о-пліч
Проживали, як наразі,
В простоті.
А як зло загляне в хату,
Болем схоче нас здолати –
Не дамо,
Проженемо зло пихате,
В парі будемо кохати
Злу на зло.
Та якщо прийдеться впасти
На життєвім полі щастя,
То – разом,
Світ кохання злу не вкрасти,
Бо ніколи це не вдасться, –
Йдем з добром.
Простягни нам, Боже, руки, –
Дай натішитися часом
У житті,
Коли прийде мить розлуки
Тільки разом, тільки разом
Забери.