http://www.poetryclub.com.ua/author.php?id=28236
Наші псевдоніми відрізняються лише однією
літерою, тож включаюся у процес співтворчості.
З повагою - Світла
Блакиттю линув золотавий човен,
Вишневоцвітом дихала весна...
Коханець-день, квітневих чарів повен,
Любовну чашу вихилив до дна.
Ярило-Сонце пензликом торкало
Крижинки-скельця у плинкій воді,
І спалахи ігристі трепетали,
І проростали трави молоді.
І ароматом ніжних первоцвітів,
І леготом повіяло п'янким,
І радістю в співучім теплім світі,
Що день оцей у душу перелив.
Вибачте,але лізе в голову якесь не нормативне:"обалдеть!",що,як Ви здогадались,в перекладі на людську мову означає"чудово" і всі інші синоніми до цього слова. Вітаю! Гарний твір.
Ваші слова, п.Світлано, гіпербола, бо Ви ще й не таке зуміли, і всі це розуміємо. Ваші чудові й актуальні , чесні твори читаємо всі із захопленням. А за добрі слова щиро Вам вдячна.