Іван Хреститель охрестив Тебе,
Хоч сам вважав,що він не гідний цього.
Водою він хрестив, а той,хто йде -
Духом хреститиме Отця Святого.
І Ти, Ісусе, Ти прийшов до нас
Щоб сповнити у світі всяку правду.
Спаситилем став й будеш повсякчас.
Святого Хрещення вказав нам тайну.
Іван Хреститель охрестив Тебе,
Із неба дався чути голос Бога:
"Це син мій любий!"- зазвучало все
І світлом освітилася дорога.
Це світло до усіх людей несеш
І воскресив в серцях людських надію.
Ісусе, Ти не вмер - вічно живеш,
Воскрес, вітай, світе, месію!
Іван Хреститель охрестив Тебе,
А Ти воскрес і своїм воскресінням
Роду людському Ти приніс усе,
Від гріхів всяких Ти приніс спасіння.
Христос воскрес!- Воістину воскрес!
Звучать сьогодні слова величаво
І самі линуть дзвінко до небес:
Христос воскрес! Христос воскрес!
Воістину Воскрес!
Чудові, сповнені щирої віри рядки!
Прекрасно!
Шкодую, що не прочитав їх раніше, але ж до самого свята Вознесіння Христового можемо ми вітати одне одного цими прекрасними словам: Христос Воскрес! Воістину воскрес!