Я дякую ненько за те що ти є,
За те що ти завжди зі мною,
За те, що за життя ти моє
Жертвуєш завжди собою.
Дякую мамо за радісні дні,
Дякую і за невдачі,
Дякую що тепло даруєш мені,
Для мене багато це значить.
Я вдячний що другом ти завжди була,
Надіюсь так буде і далі,
я хочу щоб в радості ти розцвіла
щоб слів ти не знала печалі.
Не мало вже років ти прожила,
І молодість була не вчора,
На голові уже сивина,
А серце не має покори.
А серце не знає, не вміє спинятись,
А хоче все битись сильніше,
А хоче все дужче за всіх розсміятись!
А може сховатись тихіше.
Я дякую ненько за твої літа,
Ти кожен день була їх гідна,
За моє це свято за твої свята,
Я дякую тобі моя рідна.
Ти вибач це свято воно не твоє,
Це надзвичайная днина.
Без мами моєї не було б мене,
Це дякує твоя дитина.