(на музику Берта Кемпферта,
виконавець – Френк Сінатра)
Вечір чарівний, такий чудовий,
в синіх небесах сіяють зорі,
ллється з висоти світ хороводів
там.
Сріблом променить яскраво місяць,
зорі мерехтять до нас привітно,
сяйво із небес у очі світить
нам.
Відблиском ясним
яскріє вечір і кохання осява.
Прекрасна зустріч, не потрібні тут слова,
як душа співа.
Погляд твій і поцілунок,–
ніжний серцю подарунок.
Вечір чарівний, такий чудовий,
в синіх небесах сіяють зорі,
ллється з висоти світ хороводів
там.
Відблиском ясним
яскріє вечір і кохання осява.
Прекрасна зустріч, не потрібні тут слова,
як душа співа.
Погляд твій і поцілунок,–
ніжний серцю подарунок.
Блискає срібло́м красивий місяць,
зорі мерехтять до нас привітно,
сяйво із небес у очі світить нам…
у очі світить нам…
22.02.2013