Прекрасна мить – і ми з тобою в небі.
Лиш я і ти між сотнями зірок.
Та дивне сяйво, попереду тебе,
Забрало сили, висмоктало кров.
Та ні, мене вже не зупиниш,
Я здатний битись до кінця,
Аби побути хоч хвилинку,
З тобою ластівко моя.
Були б з тобою ми щасливі,
І ти б навік була моя…
Було б ще й з нами немовля.
І ми жили б у трьох спокійно,
Та не вбачали страх в очах,
Який в думках твої невинних,
Гуляв немов старенький птах.