Чуєш, стукіт - це серце моє.
Воно б'ється у грудях шалено.
Воно хоче любити, любити, любить
Від пелюшок і аж до загину.
Віддавати усе, і ні краплі собі -
І йому, ані трохи не шкода.
Навіть в самий найгірший день
Воно зробить свою погоду.
19.05.2017р.