Відчиниш двері уночі
і ступиш на поріг
У тебе Ангел на плечі,
це він тебе зберіг.
Яскравий вогник від свічі,
напитись дам води.
Це Ангел на твоїм плечі
привів тебе сюди.
Коли мороз і лід в душі
і ти вже замерзав
Твій Ангел в тебе на плечі
дорогу показав.
Коли моє ім"я вві сні
шептав з станніх сил
Я Ангелу дала ключі,
які ти залишив.
Ти залишив тоді ключі...
до ранку падав сніг
Ти знай, що Ангел на плечі
й мене в ту ніч зберіг.
Оксана Максимишин-Корабель