Скажи мені,
Царю небесний,
Чому в душі
не по собі.
Це відчуття
до смерті щезне?
Скажи...
відомо це тобі?
Ти явно знаєш -
не займаю
Твою увагу
на свій пил.
Та це важливо!
Я не знаю!
Як в лад привести
буйний тил?
Вже котрий рік
я на розпутті,
І котру поспіль ніч
не сплю,
Бо у одному знов
без суті -
Чи хочу я?
Чи я люблю?
Я відкривав
дверей багато,
Але знаходив
пустоту...
Мій Боже!
Як її пізнати?
Таку складну...
Таку просту...