Прощальний залп порвав скорботну тишу,
Серця здригнулись й впали до землі
І…Відпустили Душу найріднішу –
ЇЇ до Вирію понесли журавлі…
Два довгих роки болю і хвороби
Солдат терпів й боровся, скільки міг.
Взірець звитяги, гідності й свободи
Стояв за всіх, себе лиш не вберіг.
Згорьована, не вижила матуся –
Зотліла й вознеслась на небеса.
Хоч до останнього казала:”я вернуся”,
Та зникла, немов ранішня роса…
Герої йдуть. Летять до Раю в Вічність.
Згорають лебеді у полум’ї війни.
Вони із честю склали тест на вірність
За Волю Неньки, кіборги-сини…
Прощальний залп порвав скорботу тишу,
Серця здригнулись й впали до землі.
І…Відпустили Душу найріднішу –
ЇЇ до Вирію понесли журавлі…
Герої не вмирають! Слава нації! Смерть ворогам! Кіндрат & Корінь. 26.04.2017р.
На вшанування пам’яті земляка, ветерана україно-російської війни Олександра Струбчевського та його матінки Любові, всім Героям солдатам, що загинули за Волю рідної землі, присвячую…