Не тримайте у собі чортів,
Не замилюйте людям очі,
Будьте тим, ким насправді Ви є,
Хочете пийте каву щоночі.
Грайте барвами коли дощі,
Бийте посуд коли так треба,
Посміхайтесь на радість усім,
І поплачте коли потреба.
Не дивіться мріям у слід,
Починайте дії творити,
Якщо хочеться, то беріть,
Не шкодуйте щось відпустити.
Не пірнайте в нерідні обійми,
Не робіть, що не по душі,
Станьте поціновувачем карми,
І живіть так, неначе це остання мить.