Спочатку WE.UA, потім ця фігня з пропозицією зареєстуватися хоча програма не дописана так було із WE. UA.
Якщо ви не в змозі створити щось своє реально конкурентно спроможне із світовими соц мережами, то чому забороняємо чуже.
Кому потрібно і так користується вк, ок, І тд...
І він зрозуміє, що вк як і інші рос соц мережі сповнені агентів ФСБ і агентів СБУ які невідомо, що роблять за зарплату.
Їхня некомпетентність і не спроможність захисти від усього спаму, що йде з Росії призвела до заборони вк і тд.
Питання - За що ж вони отримають свої гроші?
В Україні ще довго не буде якісного бренду, окрім що певно цукерок ROSHEN.
До того ж укр-соц мережі не підтримають пошт на кшталт outlook.com.
Проблеми з рос-соц мережами дійсно є. Але це справа нашої кібер-поліції, яка як і інші органи влади нічого не робить.
До того ж сервіси vpn не заборониш.
Маю сказати, що мою сторінку вк 3 рази ламали, але зміна пошт з російських на Gmail чи Outlook назавжди вирішила цю проблему.
Мені здається, що річ навіть не в терористах, не у війні, а в грошах які хтось отримує за неї.
Існує приказка - Комусь війна, але для когось Мати рідна.
Прохання якщо Бог не наділив здатністю творити - то просто перепишіть коди ВК чи Facebook, сподіваюся це вам вдасться...
P.S.: Ніхто не рекламує з пропозицією вступи в соц-мережу до її відкриття це лиш спроба привернути увагу обуреного суспільства. Це – просто фейк…