Жила у Луцьку десь там Інна,
сама по собі є незмінна,
сама по собі чарівна,
не є простенькою вона.
Усмішкою вона вражала,
завжди добра усім бажала,
завжди щирою була,
мабуть такою і осталась.
Настроєна серйозно до роботи,
серце сповнене турботи,
розум повен всяких мрій,
і не знає слова СТІЙ.
Дивовижна ця дівчина,
для художників картина,
і причина для поетів
створення нових сонетів.
Ніжна, стримана, бурхлива,
до людей є справедлива,
загадкова і відкрита,
і неспокоєм покрита.
Любить тишину дівчина,
в зосереджені причина,
у всіх сенсах є відмінна,
живе у Луцьку десь там Інна.