Далеко-далеко хтось пісню співає
Про те як країну свою він кохає,
Про те, що дівчину лишає свою,
Тому що війна… і він йде на війну!
У темній краївці здригаються стіни,
З виттям розриваються путлєрські міни,
Жартують солдати … і стіни тремтять,
А поряд два сєпарських танки горять!
Палають два танки загарбників з раші,
Жартують солдати нескорені наші
І б’ють усміхнувшись своїх ворогів,
Заради коханих, батьків та синів!
Далеко-далеко хтось пісню співає,
Про те як дівчину свою він кохає,
Про те, що він скоро приїде з війни
І край свій врятує – геть думи сумні!
20.06.17р.