Відірвався з цепу Бім
і давай гасати.
Непереливки усім,
стало не до жартів.
Киця Мурка на поріг
та прожогом в хату.
А курчаточка в траві
мусіли ховатись.
Півник скочив на паркан,
від біди тікає.
В кропиву поліз баран,
хоч і роги має.
Кури врозтіч,хто куди:
на город і з двору.
Наполохав пес рудий
Зіроньку корову.
Гусенята навпростець
бігли аж до ставу.
Бім за ними ,молодець,
підганяв позаду.
Всюди рейвах,шум та гам,
мерева на грядках.
Не маленький цуцик там-
відірвався пес. Вівчарка!
24.06.17.