Мамуся моя мила
Я уже велика
І тепер у хаті
Супер помічниця.
Я усе складаю
Гарно прибираю
Я свої забавки
Вже не розкидаю.
Зубки чищу зранку
І вмиваюсь чисто
Йшла б сама в садочок
Та він же не близько!
Мамо моя люба
Вже три рочки маю
Де мої подарки,-
Так вже їх чекаю!
GENYK