ЕРА ФУТБОЛУ (На вірш «Про футбол» Автор zazemlena)
З давніх-давен: видовищ і вина!
Є повід зайву пару випускати.
Та час від часу до наївних доліта,
Що всі гравці лишень за гроші немалі
Концерт на публіку навчилися давати....
Ми так закохані в байки,
Пусті розмови, зайві вихиляси....
Що б ми робили без кумирів залюбки,
Хіба що депутатів обмовляти без прикраси...
У кожній байці -- суть життя,
Так легше всі недоліки ковтати.
Бо без насмішників не бачим майбуття,
До зрілості ще мусимо чекати....
І Індики і Гусаки кохаються у забобонах,
талісманах.
На поле не виходять без обрядів і мольби,
Так, ніби Бог замішаний в азарті і дурмані,
Немов у світі вже нема ні смерті, ні стрільби...