*присвячується моєму коханому чоловікові
** навіяно віршем Аленушки Легкой "Ты мне нужен любой"
Ти потрібний мені - у сніги, і в дощі і у зливи,
У нестерпну жару і в усі найлютіші морози.
Ти потрібний мені - і сумний просто так, і щасливий,
Коли радість в очах, коли в них ти ховатимеш сльози.
Ты мне нужен когда ты один, и когда с тобой сотни,
И в момент неудач, и когда покоряешь вершины.
Ты мне нужен любой - и усталый, и злой, и голодный,
Раздраженный, смешной, иногда молчазной без причины.
Ти потрібний мені, коли хочеться йти і стояти,
Коли вогник в очах, і коли в них сховається втома.
Ти потрібний мені, ти мій компас на цій земній карті,
Біля тебе лише відчуваю «нарешті я вдома».
Ты мне нужен любой – и в нарядном красивом костюме,
И небритый порой, уходящий в рабочий забег.
И весь мир для меня только рядом с тобой не безумный,
Ты мне нужен всегда, мой любимый родной человек.