Чому так важко віднайти слова
Щоб описати всю красу Твого творіння
Коли я відчуваю, що жива....
Бачу й Любові добреє насіння
Вітер шепче щось мені на вушко
Такий різний деколи бува
Й холодом обвіє,скаже терпи, пташко....
І теплим дотиком буває ожива...
А спів доносить, серце швидше б’ється
Щебет для мене наймиліший звук
Миром в серці щиро одізветься
Не хочу я зазнати з ним розлук...
А річка щиро вітру все розкаже
Що вона бачила і де була
Та таємниць своїх вона не скаже,
Навіки їх сховала глибина...
А як подивлюсь... Боже, милий Боже
Краса таки здолати може світ
Одна лиш квітка скрасить життя може
Як усміхнеться і скаже привіт...
І кожен день в природі якісь зміни
Як же все мудро Ти задумав навіки
В Любові проживу я всі хвилини
І в Твоїй благодаті всі роки....