вона - світло, яке нікому не світить
схована за ширмою власних дорікань
вона - глина з якої ніхто не ліпить
і залежна лише від серцевих стискань
вона - сирота, дороги додому не має
зарита в мистецтво й іноземні мови
вона - тепло, яке ніхто не приймає
й сита по горло вироком всесвітньої змови
вона - осінній листок серед літа
вона бажає жити за небом
вона зможе будь-що пережити
вона стала тою, котрій же нікого не треба