Мій найкращий друг Антон
Вміє грати в бадмінтон.
Йому батьки подарували
Новісіньких ракеток пару.
А іще воланчик
Схожий на стаканчик!
Та, на жаль, лише Антон
Вміє грати в бадмінтон.
Ми навчитись намагались,
Цілий день ми тренувались.
Та нічого не вдається –
Бадмінтон нам не дається.
Ще й згубили ми воланчик
Дуже схожий на стаканчик…
Всі засмутилися, хоч плач,
Тут нас гукають грати в м`яч.
І щоб розвіятись від горя
Біжать всі на футбольне поле.
Там мій найкращий друг Антон
Умить забув про бадмінтон
І навіть про воланчик,
Бо є футбольний м"ячик!