Бабуня захворіла,
Немає в неї сили,
Зітхає вона тяжко,
Бо вже ходити важко.
Але все буде круто,
Новенький гіроскутер
Бабуні подарую,
Бабуню порятую!
Та журиться бабуся:
Боюсь, що не навчуся.
Тут треба рівновага,
Та ще й яка відвага…
Відкинь, рідненька, смуток,
Відчуй себе розкуто,
Шолом вдягай, звичайно,
Почнімо тренування!
Ой вей, ой вей,
Вулицею мчить сігвей.
А на ньому бабця
У стареньких капцях.
Змійка і стрибок,
На бордюр підскок.
Бабця крутить фінт-
Це сьогодні хіт!
На сігвеї легко
Їхать до аптеки,
І за дві хвилинки
Дістатися до ринку.
Як по мене мчить до школи
На сігвеї баба Оля,
То кричить весь клас:
Баба Оля – КЛАСС!!!
А дорослі все зітхають,
У сусідів стрес.
Бабця їм відповідає:
Люди, це прогрес!
Ой гей, гея- гея,
Їдуть швидко два сігвея.
Не страшні нам перепони –
Я й бабуня – ЧЕМПІОНИ!!!