Тато частенько у відрядженнях бував.
Як повертався, нас з сестрою дивував
Речами різними, презентами, книжками.
Завжди привозив щось незвичнеє для мами,
А якось роги величезнії привіз.
Якщо відверто, ми сміялися до сліз
Коли ті роги намагалися чіпляти.
Носилися ми майже день по хаті,
А місця їм, на жаль, і не знайшли.
Час пролітав і дні тихенько йшли,
А роги все в кутку самі стояли
І дуже часто кожного чіпляли
Хто поруч них проходив до дверей.
А як батьки приводили гостей
То всі ще більше з батька глузували,
Постійно на інтимне натякали
І батько вирішив ті роги продавати.
В газету став об’яву подавати
Та хтось, на жаль, поплутав номери.
І щоб сусідам не було хандри
Їм почали дзвонити і питали
Які вони там роги продавали?
В сльозах сусідка – молода дівчина,
Що народила місяць назад сина
Скандалить, свариться, вже буде розлучатися,
Про роги не облише сперечатися.
На щастя батько зрозумів підставу
І припинив сімейну ту виставу.
А роги ми ще довго продавали,
А потім в клуб тваринництва віддали.