У кожного філософія своя,
Хтось хоче тільки доброти,
А хтось думає про злодіяння,
А комусь хватає й простоти.
Та як ти не крути,
Життя - це дивна річ,
То поверне нетуди,
І буде як та темна ніч.
Або ж піде за тобою,
Як буде добра доленька твоя,
І заблистить ранньою росою,
І засяє як ясная зоря.
Потрібно лиш одне запам'ятати,
Яке б життя у тебе не було,
Ти сам історію почав писати,
І залежить все від вибору твого!
Поет нічим не гірш,
Він теж заплутався в нитки,
Тому для мене життя - вірш,
І я сам пишу собі рядки!
З міні-збірки ,,До серця притули любов"