Коли на вулиці дощить,
А вам так хочеться курити!
І тіло лається, кричить
Коли нема що підпалити!
Йдіть до сусіда ви мерщій
І з видом тихим і невинним
Просіть позичити грошей
Словом проникливо-глибинним.
Ще й у валюті так просіть
І тисяч три таки не меньше!
Хай у сусіда зарябить
В очах неначе бачить вперше.
Звісно, відмовить вам сусід.
Тоді просіть в нього цигарки.
Вас же підтримати тут слід,
Ви ж уникаєте так сварки!
Сусід вам пачку принесе
І навіть сам буде радіти,
Що так владнав він гарно все.
А вам вже буде що курити!